Sluit Verthe Interieurs

29

jan
klanten

Thuiskomen bij Marijke en Eddy

Bij een grondige renovatie van je interieur kunnen je kasten en meubels niet achterblijven. Op maat gemaakte kasten, ze moeten perfect passen bij jouw totale interieurplaatje. En daar zijn Marijke en Eddy uit Zwevegem zich ook bewust van. Na een zoektocht via het internet, kwamen ze bij Verthe Interieurs terecht.

 “We waren op zoek naar iemand voor ons totaalinterieur in zijn geheel voor de benedenverdieping. We werden heel vriendelijk onthaald in de showroom in Harelbeke. Er wordt hier nog echt geluisterd naar je behoeften.”

Aanvankelijk klopten ze aan voor een wandkast maar ook de tafel, stoelen, relaxzetels en salon kochten ze bij Christ en Sander. Zo klopte het totaalplaatje.

Er werd gekozen voor een modern interieur met unieke accenten zoals de rondingen in de meubels en de warme, oranje kleur van de loungezetels. De lichtrijke leefruimte werd voorzien van een praktische, esthetische wandkast gecombineerd met een trendy tafel en stoelen.  

“Zowel voor je totaalinterieur als meubels is Verthe Interieurs een grote aanrader. Niet alleen de service is top, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.”


Reactie plaatsen

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor