Sluit Verthe Interieurs
Kasten op maat

Kies de kast die bij je past

Verthe Interieurs is bijna 40 jaar gespecialiseerd in kasten op maat. Van dressings tot bureau- en badkamerkasten. Christ, de zaakvoerder, luistert naar jouw wensen, begeleidt jou, geeft jouw project vorm en tekent uit. Voor de productie van de kasten rekenen we op Neves. Onze eigen plaatsingsdienst komt jouw kast op maat vakkundig plaatsen. Nadien kan je rekenen op onze persoonlijke service na verkoop. Totaalinrichting van je interieur? Laat je inspireren door onze vele realisaties of kom langs in onze showroom in Harelbeke.

 

Op maat van jouw interieur, de kast die bij jou past

Werken op maat betekent voor ons niet enkel de juiste maat nemen. Meubelen moeten niet alleen geschikt zijn voor de ruimte waarin ze staan maar ook voor de mensen die er rond leven, werken of spelen. We gidsen je door alle mogelijkheden en komen tot een praktische oplossing voor jouw interieur.

Wij houden van uitdaging

Elk project is anders. Wij bouwen creatieve oplossingen voor jouw interieur. Laat je verder inspireren door onze verfijnde realisaties.

Realisaties - Verthe Interieurs (verthe-interieurs.be)

40 jaar kwaliteit, service & ambacht!

100% Belgische kwaliteit
100% Belgische kwaliteit
Samen met onze lokale fabrikant Neves gaan we voor de beste meubels op maat.
Garantie
Garantie
Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf, kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden.
Eigen plaatsingsdienst
Eigen plaatsingsdienst
Met onze eigen plaatsingsdienst zorgen we ervoor dat we alles van in het begin tot het einde zelf uitwerken. Op die manier kunnen we op elk moment kwaliteitsvol werk verzekeren. Onze uitstekende service na verkoop is de kers op de taart.

Kies voor persoonlijk advies

Christ: “Maatkasten zijn echt volledig mijn ding. Ik heb 8 jaar lang maatkasten gemaakt, en dat is pure ambacht. Je eigen kennis en expertise verder uitbreiden vinden Rik, Sander en mezelf zeer belangrijk.”

Mijn passie voor meubels en interieur is altijd al mijn absolute drijfveer geweest. We bieden onze klanten niet alleen kwalitatieve meubelen aan, we bieden net dat tikkeltje meer met gratis advies op maat en een uitmuntende service na verkoop.” Christ Verthé

SOFIE COLMAN
Heel tevreden van de begeleiding bij de aankoop, en service na verkoop! Het is duidelijk dat ze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Ook heel tevreden van de kwaliteit van de geplaatste kasten.
NANCY DECROUBELE
Wij zijn lang op zoek geweest naar inbouw kasten tot we uiteindelijk beland zijn bij Verthé. Ze zijn zeer klantvriendelijk en kunnen goed luisteren naar de wensen van de mensen. Waarop zij verder bouwen en met originele ideeën afkomen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Naar levering toe zijn ze heel correct en zeer verzorgd in de afwerking. Dit is zeker een aanrader.
Veerle De Leersnijder
Een warm aanbevolen bedrijf ! Top vaklui met een duidelijke passie voor hun job ! Of het werk nu groot of bescheiden is : ze houden steeds rekening met de wensen van de klant en werken af "alsof het voor henzelf zou zijn".
En bovenal : mensen op wie je steevast kunt rekenen en met het hart op de juiste plaats !

Firma waar je in volle vertrouwen mag kopen. 12 jaar na aankoop van een inbouwkast werden we gratis geholpen. Dat is pas dienst na verkoop. Bedankt.

Familie Desplenter,

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor