Sluit Verthe Interieurs
Slapen

Droom groots, slaap beter

Verthe Interieurs, dé bedden- en matrassen specialist in Harelbeke. Want een goede nachtrust is goud waard. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise in (elektrische) boxsprings en matrassen komen we samen tot de beste natuurlijke slaapoplossing. Van budgetvriendelijk tot luxe uitvoering. Zaakvoerders Christ en Sander ontvangen je graag in hun showroom in Harelbeke met deskundig advies.

Slaapcomfort op maat

Goed slapen moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht het budget. En dit zonder in te boeten aan kwaliteit. We luisteren naar jouw behoeften, voorkeuren en budget waarbij we streven naar een optimale slaapervaring. Of je nu een rugslaper, zijslaper of buikslaper bent.

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke optie of een ultieme luxueuze slaapervaring? Bij Verthe Interieurs vind je zeker iets wat aan jouw behoeften voldoet. Heerlijk slapen, je verdient het.

Om letterlijk in weg te dromen

We begrijpen bij Verthe Interieurs maar al te goed het belang van een goede nachtrust. Of je nu een twintiger bent, een ouder van jonge kinderen, een sporter of iemand met slaapproblemen: we zijn er voor jou. We bieden niet alleen hoogwaardige merken, maar ook deskundig advies zodat je slaapcomfort exact is afgestemd op jouw slaapwensen. Een ongeëvenaarde slaapervaring om letterlijk in weg te dromen.

Super service !! Ons eerste bed hier gekocht en heeeeel tevreden.

Familie Verstraete,

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor