Sluit Verthe Interieurs
Momenteel gesloten. Vandaag open van 10:00 - 12:00 u. en 14:00 - 18:00 u. Bezoek onze showroom
Over ons

Een passie voor interieur!

In 1981 begon Christ Verthé als meubelmaker te werken. In 1983 startte hij zelfstandig met fabricatie van massieve meubelonderdelen voor de meubelindustrie om dan in 1988 te starten met de meubelwinkel Verthé Interieurs. Zoals u leest is de passie voor het interieur hem van jongs af aan aangeleerd. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu voorstelt. Neem een kijkje op onze website of in de toonzaal in Harelbeke waar u altijd welkom bent.

Christ Verthé
Christ Verthé
Sander Verthé
Sander Verthé
RIK OSSELAER
RIK OSSELAER

PERSOONLIJK ADVIES

Maatwerk betekent voor Verthé Interieurs meer dan de juiste maat nemen. Meubelen moeten niet alleen geschikt zijn voor de ruimte waarin ze staan, maar ook voor de mensen die er leven, werken of spelen. Bij ons gaan functionaliteit en design hand in hand. We doen daarom ook thuispresentaties en geven indien gewenst ook advies op het vlak van vormgeving en kleur. Om de kwaliteit te bewaken, werken we met een eigenplaatsingsdienst. Er is altijd een van de zaakvoerders bij de oplevering aanwezig. We volgen de werken van het begin tot eind helemaal zelf op. Kleinschaligheid en persoonlijk advies zijn vandaag een grote troef. Wat ben je met een online aankoop als die absoluut niet bij je past.

Bekijk onze winkel in 360°

Door gebruik te maken van muis en/of pijltjes kunt u moeiteloos door de winkel navigeren.
Je bezoekt zo de winkel zonder fysiek aanwezig te zijn.

Maatwerk
Maatwerk
Werken op maat betekent voor ons niet enkel de juiste maat nemen. Meubelen moeten niet alleen geschikt zijn voor de ruimte waarin ze staan maar ook voor de mensen die er rond leven, werken of spelen. Functionaliteit en design gaan voor ons steeds hand in hand. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget.
GARANTIE
GARANTIE
Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden.
EIGEN PLAATSINGSDIENST
EIGEN PLAATSINGSDIENST
Met onze eigen plaatsingsdienst zorgen we ervoor dat we alles van in het begin tot het einde zelf uitwerken. Op die manier kunnen we op elk moment kwaliteitsvol werk verzekeren.
Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Velda
Recor originals
Polypreen