Sluit Verthe Interieurs

10

okt
klanten

Benut elke centimeter van je ruimte dankzij maatkasten

Je hebt nooit genoeg opbergruimte, toch? Dankzij kasten op maat kan je elke vierkante centimeter van je ruimte optimaal benutten. In de woning van Marnix in Ingelmunster transformeerden we de ganse woonkamer tot een praktische én gezellige leefruimte.

Jouw ruimte efficiënt ingedeeld

Maatkasten spelen een cruciale rol in het efficiënt indelen van je ruimte. Denk aan een op maat gemaakte wandkast met geïntegreerde tv of een praktisch gepersonaliseerd bureaumeubel als thuiskantoor. Maatkasten bieden flexibiliteit en personalisatie om verschillende functies naadloos te integreren in één ruimte. De tafel met keramisch blad en microvezel stoelen maken het helemaal huiselijk.

Marnix is alvast heel tevreden over het eindresultaat:

“Bij Verthe Interieurs moet je zijn voor kwaliteit, service en vriendelijkheid. Dat is nog eens een zaak om U tegen zeggen!”
 

Enkele weken na plaatsing, bestelden Marnix nog een extra kast voor in zijn slaapkamer. Als dat niet getuigt van 100% tevredenheid!

Bedankt Marnix voor het vertrouwen in Verthe Interieurs.

Benieuwd naar het volledige project? Bekijk hier de realisatie.

Bezoek onze toonzaal in Harelbeke

Benut de waardevolle ruimte in jouw interieur optimaal met maatkasten van Verthe Interieurs. Kom vandaag nog langs in onze toonzaal in Harelbeke en ontdek de mogelijkheden van maatwerk voor jouw slaapkamer, dressing of leefruimte. Laat Christ je begeleiden bij het ontwerpen van slimme oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en stijl.


Reactie plaatsen

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor