Sluit Verthe Interieurs

04

jun
klanten

Dromen ingekaderd

Onlangs had ik iemand die zei: “Ik zou mijn vriendin iets speciaals willen geven. Geen foto van ons huwelijk, wel de roos van ons trouwboeket. Dit zou een droom zijn moest dat kunnen lukken.“     

Samen met de klant hebben we tal van mogelijkheid bekeken. Omdat je verschillende items op verschillende manieren kan inkaderen. Dat heeft een prijsverschil.  Niet elke lijst of techniek is gelijk. We hebben zijn bijzonder moment kunnen inkaderen.  Ook hebben we al eens een portefeuille ingekaderd van een dierbare overledene.  Sporttenues inkaderen, of andere items, het is mogelijk.

Omdat we soms toch herinneringen of belangrijke gebeurtenissen echt een speciaal plaatsje willen geven. 

Dat kan dus aan de hand van een inlijsting.  Voor onze inlijstservice hebben we gezorgd voor een ruim assortiment. Daardoor zijn combinaties mogelijk die passen bij elke stijl en elk interieur.

Zo hebben we meer dan honderd soorten lijsten, met of zonder passe-partout en is er nog de keuze tussen standaard/helder of ontspiegeld glas. Iedere lijst wordt nauwkeurig gezaagd en opgemeten. Dit is belangrijk zodat iedere zijde van de kader dezelfde grote heeft en natuurlijk om het in een perfecte hoek van 90° graden te kunnen assembleren. 

Als voorbeeld hebben we de gouden kaderlijst. Bij het maken van een gouden kaderlijst komt er veel handwerk aan te pas. Die lijsten worden belegd met gouden blaadjes om daarna volledig opgeschuurd te worden met de hand. Met de grootste precisie worden ze afgewerkt. 

 

Hier zie je een deel van het maak proces bij onze fabrikant

Heb je dus een kunstwerk, een poster of een waardevol voorwerp en wil je die graag ingekaderd zien?  Neem contact op met Sander Verthé.  Dan overlopen we samen de mogelijkheden


Reactie plaatsen

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor