Sluit Verthe Interieurs

14

nov
klanten

De zoektocht naar een slaapexpert

Alexander was altijd al een slechte slaper maar sinds zijn verkeersongeval werd goed slapen echt moeilijk. Dankzij zijn matras op maat is zijn ligcomfort enorm verbeterd.

Intussen ligt het verkeersongeval al bijna 20 jaar achter hem maar nog dagelijks wordt hij geconfronteerd met zijn beperkingen. Maar die beperkte autonomie houdt hem niet tegen. We leren een optimistische en fijne man kennen in onze winkel. Na zijn studies in Brussel ging hij aan de slag bij Electrabel. En sinds enkele jaren mag hij zich directeur van Schouwburg Kortrijk noemen. Alexander uit Kuurne kwam bij Verthe Interieurs langs na een jarenlange slaapproblematiek.

 

De zoektocht naar een slaapexpert

 

“Ik ben altijd al een slechte slaper geweest. Zeker na mijn accident werd slapen moeilijk: ik werd gemiddeld 6 keer per nacht wakker.” Alexander sliep al jaren slecht door altijd in dezelfde positie te liggen. Hij kreeg last van zijn nek en schouders. Hij was ervan overtuigd dat dit beter kon en ging op zoek naar een oplossing voor zijn slaapprobleem. Na een online zoektocht met veel te veel opties ging hij op zoek naar een expert in de buurt. “Gezien ik in Kuurne woon, passeer ik regelmatig in Harelbeke en dus ook langs Verthe Interieurs. Na een websitebezoek was ik overtuigd dat Christ een specialist is in meubels en bedden.”

Tijdens een eerste winkelbezoek luistert Christ heel goed naar de situatie van de klant. Het is belangrijk om te weten welke problemen en wensen de klant heeft. “Christ gaf me een gerust gevoel door eerst te luisteren vooraleer hij me wat aanbeveelde.”

 

Dé ultieme slaaptest

 

Alexander testte enkele matrassen tijdens zijn winkelbezoek. Het was al snel duidelijk dat hij de matras enkele nachten thuis zou testen. Gezien zijn verlamming is het niet eenvoudig om tijdens één winkelbezoek te beslissen welke matras de perfecte zou zijn. “Alexander kwam bij ons langs om zijn slaapprobleem op te lossen en niet voor een matras.”, vertelt Christ. We gingen verder op zoek naar de ideale matras en testten er enkele uit gedurende een paar weken. Zo kwamen ze uiteindelijk tot een matras waarbij de zachtheid is afgestemd op de schouder van Alexander en de stabiliteit op zijn heup. Een complete matras op maat die Alexander zijn nachtrust geeft.

 

Van slaapcomfort tot zitcomfort

 

Alexander onderging kort daarna een zware heupoperatie waardoor hij niet gemakkelijk zijn rustpositie kon vinden in een gewone zetel. Ook Christ Verthé hielp hem met het vinden van een ideale relaxzetel die de druk op zijn heup kon verlichten. Bovendien kon hij op een veilige manier vanuit zijn rolstoel in de relaxzetel zitten. “Na het testen merkte ik onmiddellijk dat de druk weg was.”, aldus een enthousiaste Alexander.

“Het luisterend oor aan de start is belangrijk. De expertise en kennis van zaken heeft me overtuigd. En ook over de service wil ik nog wat kwijt. Enerzijds het zoeken naar het juiste product maar dan ook het juiste product geleverd krijgen was altijd top. Er werden goede afspraken gemaakt en er werd snel gereageerd. De relaxzetel had ik plots sneller nodig doordat mijn heupproblematiek voor de operatie zeer accuut was geworden. De dag erna werd de relaxzetel al geleverd waardoor ik zeer goed geholpen werd. Ook bij het leveren en testen van de matras zijn de mensen van Verthe Interieurs zeer vaak bij mij thuis langsgekomen. Dit is altijd zeer vlot verlopen en dat hebben ze altijd met de glimlach gedaan”, besluit een tevreden Alexander.


Reactie plaatsen

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor