Sluit Verthe Interieurs

02

jun
het ventiel

Verthé Interieurs organiseert een familiefietstocht van 15km, samen met enkele acteurs uit Restaurant Misverstand

In Harelbeke en omstreken is de organisatie Het Ventiel geen onbekende meer. De vrijwilligersorganisatie zet zich sinds 2015 met hart en ziel in voor mensen met jongdementie. Voor de tweede keer op rij wordt “In Het Wiel van Het Ventiel” georganiseerd op 9 en 10 juli 2022, een fietstocht voor jong en oud. Ook bij Verthé Interieurs ligt deze actie en de organisatie nauw aan ons hart.

“Mijn schoonmoeder kreeg enkele jaren geleden de diagnose dementie. Mijn man en ik maken dus van dichtbij mee wat dat met iemand doet”, vertelt Christ. “Het doet ons dan ook zoveel deugd om te zien dat een organisatie als Het Ventiel bestaat. Een fantastisch team met een warm hart die zich keihard inzet voor mensen met jongdementie. Onze zaak in Harelbeke, Verthé Interieurs, steunt intussen al enkele jaren deze organisatie. We zouden het niet meer kunnen missen.”

Na een geslaagde eerste editie in 2021, hangt Verthé Interieurs ook dit jaar hun karretje aan het event “In Het Wiel van Het Ventiel”. Op zondag organiseert Verthé Interieurs een familiefietstocht van 15km met aansluitend gratis friet dankzij Agristo en drinks door Verthé Interieurs. Voor de start van de tocht is er een meet & greet met enkele acteurs uit Restaurant Misverstand, o.a. Chris, Kris, Mieke, Marcel en John die ons ook vergezellen tijdens de fietstocht. Uiteraard zorgen we terug voor passende muzikale fietsgerelateerde omlijsting.

“Ons doel om jongdementie onder de aandacht te brengen blijft centraal staan.”, gaat Christ verder. “Zo kan je via Virtual Reality en andere tools aan den lijve ondervinden wat jongdementie met je doet.”

De start en finish is voorzien op het Nelson Mandelaplein (Kortrijk Weide). Fietsen kunnen eenvoudig gereserveerd worden via Mobiel (betaling door fietser). Jouw fiets zal klaarstaan op zondag. Ook niet-fietsers zijn uiteraard welkom. We zorgen voor sfeer, ambiance en live optredens. Inschrijven kan via volgende link (Google Forms) en is definitief na betaling (€5 voor kinderen <12 jaar en €10 voor volwassenen). De volledige opbrengst wordt aan Het Ventiel geschonken.

Jij komt toch ook, met of zonder fiets?


Reactie plaatsen

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor