Sluit Verthe Interieurs

26

mei
klanten

"Ik zie er echt tegenop om te gaan slapen. Omdat ik pijn ga hebben."

Deze klant is 31 jaar en zeer sportief, maar gaat zo z'n nacht in. Elke nacht en ochtend heeft hij rugpijn met uitstraling, tot in de nek en handen. Als mensen met dergelijke klachten bij me aankloppen, ben ik een realist: "Een nieuwe matras verlicht gegarandeerd de symptomen, maar je hebt een onderliggend probleem dat onderzoek vereist." Kortom, ik zal je zeker helpen, maar zie ook een specialist.

We begrijpen elkaar. Tijd om matrassen te testen in de showroom.
"Beste klant, ga maar op bed liggen."
De klant gaat op bed leggen, op z'n rug.
"Meneer de klant, je bent een zijslaper?"
De klant knikt verbaasd.

Net voor zijslapers hun bed instappen, tonen zij onbewust voor welke kant ze kiezen. Deze man slaapt rechts, door z'n rugpijn ga ik op zoek naar een matras die z'n ruggengraat bijstuurt.

De matras die ik aanraad, neemt de vorm van het lichaam over en vermindert het aantal drukpunten. Hoe minder drukpunten, hoe meer kans op een ontspannen houding. Door enkele matrassen te testen, ontdekt deze klant welke ondersteuning hij zoekt. Met het juiste hoofdkussen zullen ook z'n nekklachten verminderen.

We zijn er uit, matras en hoofdkussen gekozen. De datum van levering aan huis, tot op het bed, ligt vast. Bij een nieuwe matras moet je lichaam dagen of weken wennen. Vergelijk het met nagelnieuwe schoenen, die draag je best niet op een trouwfeest. Geef je schoenen en voeten de tijd. Hetzelfde voor je matras. Je slaapklachten nemen ten vroegste na enkele dagen of weken af. En indien dat niet het geval is, graven we verder!

Hoe deze man Verthé ontdekte? Via de online slaaptest, op zoek naar persoonlijke feedback en gratis advies.

> Doe hier zelf ook de online slaaptest.

 

PS: Hij heeft z'n matras gehouden.

 


Reactie plaatsen

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor